Треньорът на ЦСКА Саша Илич говори пред медиите преди започването

...
Треньорът на ЦСКА Саша Илич говори пред медиите преди започването
Коментари Харесай

Четирима футболисти напускат ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Саша Илич приказва пред медиите преди започването на днешната открита подготовка въз основата в Панчарево. Сърбинът разгласи имената на футболистите, които напущат сигурно " алените ". Това са Дауда Бамба, Маурисио Гарсес, Жеферсон и Галин Минков.

„ ЦСКА е тим, който всяка година би трябвало да се бори за титли. Миналия сезон бяхме доста покрай това, не успяхме, само че това ни дава основата, с цел да опитаме още веднъж. Миналия сезон имаше мачове, в които играхме добре, имаше и такива, в които не играхме както желаех. Искам да вървим малко по малко, с цел да можем да изправим нещата от предишния сезон ”, показа Илич.

„ Сейни Санянг още през днешния ден ще тренира с нас. Радвам се, че успяхме да го притеглим. Надявам се, че играчите ще го одобряват добре. Имаме играчи, чиито контракти изтекоха и те към този момент не са тук. Очаквам и нови играчи, те би трябвало да дойдат напълно скоро. Футболистите, които чакаме, на някои от тях няма да им бъде елементарно да се приспособяват. Ще им би трябвало време. Надявам се, че ще дойдат такива играчи, които ще ни оказват помощ.Футболистите, които към този момент не са с нас са Дауда Бамба, Жеферсон, Маурицио Гарсес и Галин Минков, който подписа с Локомотив София. Туфегджич тренира с нас, той е футболист на ЦСКА.

За мен най-важното е да дойдат футболисти, които са качествени. Казах го и за българи и за чужденици, значимото е да ни оказват помощ. Целите на клуб като ЦСКА са да сп
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР