Треньорът на ЦСКА Росен Барчовски говори след загубата със 78:82

...
Треньорът на ЦСКА Росен Барчовски говори след загубата със 78:82
Коментари Харесай

Росен Барчовски: Победата на Спартак е заслужена и нормална

Треньорът на ЦСКА Росен Барчовски приказва след загубата със 78:82 от Спартак Плевен вкъщи. Срещата беше от 26-ия кръг на Първата шестица в НБЛ. 

“Обективно, Спартак е по-добрият тим - по-класен и с по-дълга ротация. Тяхната победа е и заслужена, и естествена. Въпреки това за следващ мач съумяваме да създадем оспорвана игра и да го докараме до резултат, при който всичко е допустимо. Там се стига до прибързани стрелби и неприятни отбрани. През цялото време виках “контрол, надзор ”, само че те не го направиха. Допуснахме да водят по няколко аргументи - започваме да пазим крепко много късно. Допуснахме неточности, от които получихме лесни контраатаки. Не успяхме да се оправим под коша, най-много с Талиб Занна. Това са нещата, само че отново споделям - няма да е елементарно на нито един тим, единствено да сме здрави.

Няма да разясня съдиите, тъй като предходният път разясних и те ме наказаха - това беше най-тежкото наказване дори. Дамян Минков краде топката, изпуска топката, тя отива навън и аз му отвръщам на него, а не на съдиите. Да, хванах топката и я ударих в земята - техническо, добре. След това изяснявам това, което на вас изяснявам, след което другият арбитър отнякъде… Това на мен ми наподобява да се упражняваме върху моето име. Повече няма да разясня. Позицията ми е такава, че не трябва. Нека те да си помислят дали са прави ”, съобщи Барчовски.

Цялото изявление на треньора на ЦСКА чуйте в прикаченото видео. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР