Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро записа успешен дебют начело

...
Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро записа успешен дебют начело
Коментари Харесай

Ел Маестро: Футболът не е веднъж да победиш с 5:0, а пет пъти с по 1:0

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро записа сполучлив дебют отпред на отбора. " Червените " победиха " Рига " с 1:0 в мач от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Реваншът е на 19 юли в Латвия.
ЦСКА стартира европохода си с победа, приказен гол на Тиаго "Армейците " с най-малък триумф против латвийския "Рига "
" Не бяхме зле като за първи мач. Бяхме добре физически - на същото равнище като тим, който е към момента е в подготвителния интервал. Трябваше да импровизираме, бяхме без централен нападател. Видях някои неща, които упражняваме и на които акцентирам по време на заниманията. Мисля, че се защитавахме добре ", стартира експертът.

" Казват, че 1:0 е съвършен резултат. Винаги е мъчно да играеш против проведен тим. Много комплицирано щеше да е, в случай че бяхме позволили гол. Важното е, че не ни означиха. Никога няма да подлагам на критика при победа. Няма и да рева, в случай че изгубя. За мен футболът не е един път да победиш с 5:0, а пет пъти да биеш с 1:0 ", продължи наставникът на ЦСКА.
ЦСКА откри заместител на Каранга (ВИДЕО) "Червените " привлякоха бразилеца Мауридес
" Новият нападател Мауридес сигурно ще ни помогне. Той е висок, здрав футболист, който играе чудесно с глава. Имаме потребност точно от подобен футболист. "

" Надявам се в реванша " Рига " да играят малко по-офанзивно, което ще ни отвори благоприятни условия за повече пространства напред. Познавайки обаче треньора им, мисля, че ще наподобяват по-същия метод. За нас най-важното е да не допуснем още веднъж попадение и да намерим метод да вкараме ", добави Ел Маестро.

" Благодарен съм на почитателите, които ни поддържаха. Беше доста шумно. Бях съвсем шокиран. Фантастично е да се играе при сходни почитатели. Надявам се да продължим да ги радваме " приключи той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР