Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро ще заложи на схема

...
Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро ще заложи на схема
Коментари Харесай

Ел Маестро променя схемата на ЦСКА за предстоящото дерби с Лудогорец

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро ще заложи на скица с трима централни бранители против Лудогорец в Разград. Сърбинът с английски паспорт към този момент имаше един несполучлив опит с нея, като подредени по този метод, " армейците " изгубиха с 0:4 от Сепси в повторния му дебют отпред на отбора.
 ЦСКА желае национал на Алжир?
ЦСКА желае национал на Алжир?

Ето кой е той

Сега обаче младият експерт имаше повече време за работа с новите си ученици, като е подготвил много промени по отношение на конфликта в Румъния, написа " Тема Спорт ".

Припомняме, че точно с групировка с трима в ядрото на ариергарда ЦСКА се опъна съществено при двете си визити на " Хювефарма Арена " през предишния сезон. Липса на шанс и майсторство обаче лиши възпитаниците на тогавашния треньор Саша Илич от победи в тези мачове, които приключиха надлежно 2:1 за Лудогорец в постоянния дял и 2:2 в плейофите.
 Тоби Хайнц: Подготовката ни не беше пълноценна, само че се развиваме добре
Тоби Хайнц: Подготовката ни не беше пълноценна, само че се развиваме добре

" Близо сме до задачата "

Предстоящият дуел с Лудогорец е в неделя от 21:15 часа, като сигурни титуляри ще бъдат новият капитан Мено Кох и лятното попълнение Браян Кордоба, а най-вероятно техен сътрудник в отбрана ще е младият Християн Петров. Родният национал ще получи първи минути от Нестор Ел Маестро, откакто изгледа реванша със Сепси и домакинското тъждество със Славия от аварийна пейка.

По двата фланга се чака да работят Иван Турицов и Сейни Санянг, а в средата на терена да влезе универсалният войник Тибо Вион. Той ще би трябвало да внесе непоклатимост в централната зона в отсъствието на контузения Амос Юга. На пейката пък ще седнат Станислав Шопов и Жираир Шагоян, които получиха опция за изява против Славия, само че за следващ път в последните 13 месеца разочароваха.
 Никола Попов отказал да управлява дуел сред Лудогорец и ЦСКА
Никола Попов отказал да управлява дуел сред Лудогорец и ЦСКА

Това се случило през месец май
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР