Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро няма да прави никакви

...
Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро няма да прави никакви
Коментари Харесай

Нестор Ел Маестро запазва състава от Берое

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро няма да прави никакви промени в титулярния състав по отношение на безапелационната победа с 3:0 над Берое в Стара Загора в последния дуел преди паузата за мачове на националните тимове.

Сърбинът ще резервира групировката 4-4-2 с ромб в средата на терена, която тества за първи път под Аязмото, а по-късно заложи на нея и в контролата с Литекс (5:1) в Тетевен през предишния уикенд. Той ще излезе с нея и против ФК ЦСКА 1948 Сф в неделя.
 Гочето: ЦСКА стартира да подвига равнището,
Гочето: ЦСКА стартира да подвига равнището, " армейците " са по-силни от ФК ЦСКА 1948

" Мачът ще бъде забавен "

В Стара Загора армейците изиграха най-силния си мач от началото на сезона. След неявяване от 4 мача измежду стартовите 11 се завърна Иван Турицов, в ядрото на ариергарда си партнираха Кордоба и Християн Петров, а отляво на отбраната игра Вион. Пред него действаха Джонатан Линдсет, Марселино Кареасо и Тобиас Хайнц, който беше с най-свободна роля и обикаляше по целия фронт на офанзивата. На нейния връх пък си партнираха Естрада и Назон.
 Юга: В ЦСКА има страховит колектив, Ел Маестро има потребност от време
Юга: В ЦСКА има страховит колектив, Ел Маестро има потребност от време

" Чувствам се добре в ЦСКА, моето семейство също "

Единствената евентуална смяна е обвързвана с физическото положение на Християн Петров, който в последните дни записа два цялостни мача като капитан на младежкия народен тим против Естония (1:1) и Израел (1:0). Почти несъмнено дебют за армейците през второто полувреме пък ще запише най-новото попълнение на отбора Емануел Шакич, който причисли към тима във вторник, само че се намира в отлична физическа форма.
 Фенове на ЦСКА към ултрасите: Дайте опция на Ганчев, другояче всичко е бля, бля, бля...
Фенове на ЦСКА към ултрасите: Дайте опция на Ганчев, другояче всичко е бля, бля, бля...

Ето какво още пишат те

Вчера Нестор Ел Маестро получи и още една добра вест - лазаретът на ЦСКА се изпразни, откакто и Браян Морено възобнови пълноценни тренировки. През предходната седмица това направи и Данило Асприля, който даже се регистрира с две попадения против Литекс. Така единствените контузени в състава остават нидерландците Матей и Де Нойер, които би трябвало да се завърнат за зимната подготовка на отбора.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР