Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро говори след края на

...
Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро говори след края на
Коментари Харесай

Нестор Ел Маестро: Не е моя работа да говоря за трансфери, доволни сме от младите

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро приказва след края на приятелския дуел против Литекс, извоюван от " алените " с 5:3. Специалистът открои представянето на младите играчи, като приказва и по въпроси, свързани с прехвърлянията в клуба.

" Не желая да влизам толкоз в елементи. Мачът беше значим от кондиционна позиция. Най-много сме удовлетворени от представянето на младите играчи. Смятам, че всичко е наред и няма проблеми. По-голямата част от тима на следващия ден ще има ден отмора и ще се възвръща ", стартира той.

" Скаршем ще ни даде още варианти. Вчера го видях да тренира за първи път и наподобява в добра форма. С него ще имаме повече благоприятни условия и ще се опитаме да го интегрираме бързо в тима. За първи път слушам тази история с Пластун. Не мисля, че е добра информацията. Работата с младите е динамичен развой, няма по какъв начин да гледаме толкоз надалеч в бъдещето. Който играе най-добре, той ще бъде на терена ", добави експертът.

" Не е моята работа да приказвам за прехвърляния. Имам доста стремежи. Марселиньо Кареасо е болен четири дни и през днешния ден тренира за първи път. Майкъл Естрада също не е упражнявал задоволително, с цел да играе през днешния ден, това е застраховка. Няма развиване със обстановката с Бисмарк Чарлс, доколкото знам ", приключи Нестор Ел Маестро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР