Треньорът на ЦСКА Нестор ел Маестро е убеден, че отборът

...
Треньорът на ЦСКА Нестор ел Маестро е убеден, че отборът
Коментари Харесай

Ел Маестро: Трудно ще свалим "Лудогорец" от върха

Треньорът на ЦСКА Нестор ел Маестро е уверен, че тимът му мъчно ще смъкна " Лудогорец " от шампионския връх в България.

" Има един тим, който господства в последните години – " Лудогорец ". Те са финансово подсигурени, явно работят добре. Смятам, че за нас ще бъде химера, малко нереалистично да ги свалим от първото място ", сподели Ел Маестро след успеха с 2:0 вкъщи над " Локомотив " Пловдив в мач от първия кръг на Първа лига.
ЦСКА пречупи " Локомотив " Пловдив след почивката, Мауридес бележи "Армейците " победиха "железничарите " с 2:0 за начало на сезона
Младият експерт е удовлетворен от привлечения за заместител на Фернандо Каранга Мауридес, който дебютира с гол: " Имахме потребност от нападател, който да вкарва. Трябваше да скалъпвам по време на подготовката, както и в двата мача с " Рига ". Играхме без нападател и беше мъчно. "

ЦСКА към този момент мисли за идващия си мач, който е от втория квалификационен кръг на Лига Европа. В четвъртък " алените " одобряват " Адмира Вакер " на " Българска войска ", а реваншът е след седмица в Австрия.
Научаваме през днешния ден възможните противници на родните евробойци Ще бъде изтеглен жребият за третия квалификационен кръг на Шампионската лига и Лига Европа
Днес " армейците " ще научат името и на възможния си противник в третия квалификационен кръг на втория по мощ европейски клубен шампионат.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР