Треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, е поискал нови

...
Треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, е поискал нови
Коментари Харесай

Ел Маестро иска трима нови, готови са да му осигурят само двама

Треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, е изискал нови попълнения за три позиции. Това се е случило на среща сред младия експерт и управителни фактори на " Армията " след загубата с 0:3 от Лудогорец в Разград в неделя.

Любопитно е, че преди нея наставникът сподели в две свои медийни изяви, че не се нуждае от нови играчи. Той акцентира, че е треньор, който се задоволява с наличния капацитет на състава си, написа " Тема Спорт ".

" Можем да купим двама нови нападатели, само че тогава клубът може да се запита: " Каква е ролята на треньора? ". " Задължението да изцеждам максимума от наличните футболисти е изцяло мое ", сподели неотдавна Ел Маестро.

Той обаче започва втория си престой отпред на ЦСКА с две тежки провали от Сепси и Лудогорец и домакинско тъждество със Славия. Затова и на незабавна среща сред него и управлението се е стигнало до извода, че отборът въпреки всичко се нуждае от укрепване.

Сърбинът с английски паспорт е отчел дефицити на три позиции в състава. Той е изискал умел ляв бек, вътрешен халф и централен нападател.

ЦСКА ще притегли най-малко двама нови футболисти преди затварянето на трансферния прозорец, а при удобно стичане на събитията на " Армията " може да помислят и за взимането на още един флангови състезател.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР