Треньорът на ЦСКА - Милош Крушчич заяви, че му е

...
Треньорът на ЦСКА - Милош Крушчич заяви, че му е
Коментари Харесай

Крушчич: Трудно ми е да говоря! Сега е лесно да критикуваме Али Соу

Треньорът на ЦСКА - Милош Крушчич съобщи, че му е доста мъчно да разяснява изгубения край от Локомотив (Пд) за Купата на България, като призна, че при осъществяването на дузпи всичко се взема решение от доста фактори.

Сърбинът добави, че играчите му сами са изявили предпочитание да застанат зад топката, като той и помощниците му са избрали тези, които са в най-хубава физическа и психическа кондиция.

" Когато се стигне до дузпи мачът се взема решение от други фактори. Двубоят бе сложен, изключително през първото полувреме, когато имаше напрежение. Ние обаче имахме повече положения. Бяхме по-близо до гол, само че това е футболът. Трудно ми е да приказвам. Мачът беше нервозен. Чувстваше се това напрежение. Затова и нямахме нужния надзор над топката, който искахме. Футболистите сами желаеха да бият дузпи.

Избрахме тези, които са в най-хубаво положение. Сега е елементарно да приказваме за пропуща на Али Соу. Не желая да приказвам за спекулации за бъдещето ми. Искахме да вземем трофей. Не виждам проблеми в представянето ни. Това е футболът ", изясни Крушчич.
 Локомотив (Пд) завоюва Купата на България след победа с дузпи над ЦСКА
Локомотив (Пд) още веднъж победи с Купата на България! " Смърфовете " разплакаха ЦСКА след драма с дузпи!

Али Соу се трансформира в огромния виновник за " армейците "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР