Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович ще върне още един от

...
Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович ще върне още един от
Коментари Харесай

Люпко връща още един от низвергнатите

Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович ще върне още един от играчите, изпаданли в недружелюбност. Става въпрос за бранителя Стойчо Атанасов. Бургазлията не е играл повече от 50 дни след загубата с 1:3 от Черно море на 20-ти юли. Тогава бранителят бе сменен преди почивката, откакто направи няколко неточности и бе освиркан от публиката. Информацията е предадена от вестник "Тема Спорт ".

Очакваше се Атанасов да бъде преотстъпен или даже да разтрогне с клуба. В последна сметка обаче той остана в Борисовата градина и в този момент ще получи нов късмет от Люпко Петрович. Той ще бъде опция на Иван Турицов в крайната дясна зона на защитата.

Стойчо е трябвало да играе в контролата с Поморие. Той обаче се е контузил тъкмо преди спаринга и това е повода да не вземе присъединяване. В същото време обаче в инспекцията се появи Рубен Пинто. Португалецът също бе “замразен” след загубата от Черно море, само че в този момент последователно си връща доверието на треньорския щаб.

Интересно е, че промяната на Атанасов в мача с "моряците” докара до много сериозна дискусия сред основния управител на ЦСКА Стойчо Стоилов и почитателите на тима.

“Ако аз бях треньор, нямаше да го заменя в този мач под натиска на публиката. Не може почитателите да вземат решение кой да играе”, сподели тогава Стоилов.

Това докара до гневна реакция против него от фенската формация “Офендърс”. Оттогава Стоилов не е давал повече изказвания пред медиите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР