Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев заяви, че иска да мисли

...
Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев заяви, че иска да мисли
Коментари Харесай

Любослав Пенев: Заради съдийството футболът ни е на посредствено ниво

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев съобщи, че желае да мисли и да приказва единствено за футбол. Той посочи, че до момента в който не види смяна и безпристрастни дейности, няма да спре да изрича мнението си.

Пенев счита, че против ЦСКА целеустремено съдиите свирят с друг критерий.

" Ние мислим за футбол. Не желая да се занимавам със съдии, БФС и по този начин нататък. Те би трябвало да си гледат работата. Няма да спра да се занимавам обаче, в случай че не престават по този метод. Няма по какъв начин, не се предавам, до последно. Тези хора пречат по този метод. Действайки по този метод, пречат и те го знаят. Лошото и жалкото е, че го вършат преднамерено. С цел. Затова нашият футбол се намира на едно много, много криво-ляво равнище ", сподели треньорът на ЦСКА преди дербито с " Левски ".



Пенев уточни, че в шестицата всеки се бори за нещо. " Никакво подценяване на никого, а има и тимове, които са съюзени против други. Никакво отричане, докъдето имаме сили. Кой е застрахован от загуба? " Манчестър сити " с милиардите не загуби ли оня ден? "

На въпрос дали ЦСКА е любимец против " Левски ", треньорът отвърна: " Влизаме в този мач като главен съперник за купата. Радвам се на постигнатите резултати, удовлетворен съм и желая да продължим по същата линия. "

Желанието му е от първата до последната минута тимът да играе мощно и да не дава " дарове " на противника. По думите му подобен подарък са били първите 15-20 минути в дуела с " Ботев " (Пловдив) (2:3) за купата.

" Не желая да лаская никого и не желая да си слагаме ненужно медали, само че тимът играе добре, вдигнахме равнището, стараят се футболистите във всяка подготовка. И това се вижда във всеки един мач, което ме радва. За малко време успяхме да изградим един жанр, който ще поддържаме. Отборът е с упоритости и въодушевление, което е доста значимо преди всеки един мач. Работим, с цел да печелим всички мачове. Никой не би трябвало да се отпуска, както оня ден в мача с " Ботев ". Не желая да вършим дарове под никакъв тип на съперниците. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР