Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев говори за първи път пред

...
Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев говори за първи път пред
Коментари Харесай

Любослав Пенев: Който не се бори за победа, няма място в ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев приказва за първи път пред медиите, откакто се завърна на стадион "Българска войска ". В типичния си закачлив жанр и с възприятие за комизъм експертът изясни за какво е решил да поеме още веднъж отбор, какви са задачите му и по какъв начин ще подходи към първия мач от полуфиналите в шампионата за Купата на България против "Лудогорец ".

"Червените " посрещат своя противник от Разград на 7 април.

"ЦСКА се развива. Заварил съм нови и позитивни неща, това е доста добре. Сега съм треньор на ЦСКА, тъй че, това, което съм подготвил, като доктрина и процедура е, че това е ЦСКА. Възпитавам футболистите си да играят постоянно за победа и да бъдем по-добри и постоянно първи. Футболист на ЦСКА, на който му минава през главата да не се бори за победа, няма място в клуба. Трябва обаче да минем през един подготвителен развой, с цел да се подготвим за това нещо ", бяха първите думи на Пенев, откакто направи инспекция на наличните публицисти.
"Не се тормозя от това, че сме първо домакини на "Лудогорец ", а след това посетители. Да не отегчавам, само че отново ще кажа, че постоянно моите футболисти играят за победа. Ще се надиграваме с "Лудогорец ". Два мача, 180 минути, може да има продължения, може да има дузпи. Няма да издавам пред вас какво готвим и какво не готвим. Купа, Европа, първенец - това е! Пред ЦСКА се слагат единствено високи цели! Така ги виждам аз нещата ", добави той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР