Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев e категоричен, че червените ще

...
Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев e категоричен, че червените ще
Коментари Харесай

Любо Пенев за мача с Ботев Пловдив: Изоставаме с един гол, но аз не се притеснявам

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев e безапелационен, че " алените " ще завоюват реванша против Ботев Пловдив. " Армейците " изгубиха с 2:3 на Коматево и в сряда ще търсят наложителна победа. 
 ЦСКА е пред разлъка със бранител, донесъл 3 точки на Левски
" Нямаме информация дали Николай Бодуров ще бъде осъден. Към момента е в групата на мача. Ако това държание ще се преглежда, дано да се преглежда оптимално бързо. Ако се преглежда, за какво предходни случаи не са били обсъждани.

В шампионата изоставаме. Факт е. Този мач е един от значимите. Всички мачове за нас са най-важни. Пътят към Купата е по-кратък. Тук би трябвало да изиграем още два мача. Подготвяме се. В шампионата не се предаваме. Има 6 мача. Това са 18 точки. Всичко е допустимо. Имаме две цели, които преследваме. Обясних го. Тиаго е в групата. Ще забележим кои ще стартират. Имаме повече от ден. На разположения са съвсем всички футболисти.



Умората няма да се отрази. Показахме, че не е проблем да играем през 3-4 дни. Тренировъчния развой върви обикновено и целеустремено. Убеден съм, че играчите ще създадат доста мощен мач. Контрите на Ботев не бих споделил, че бяха проблем. Искаме да победим, приготвяме се и ще победим. Изоставаме с един гол. Това не ме тормози. Искам да играем добър футбол, близо до противниковата врата.

Не минава моя конференция без съдиите. Вие ме питате, аз давам отговор. Докато виждам нередности, няма да си мълча. Утрешният арбитър? Те не са най-виновните. Поръчката идва от едни офиси на Околовръстното, в Бояна. Не са най-виновни съдиите. Аз чаках да е различен човек. Този, който свири последните два мача за Купата. Точен е. Знае какво да направи. Той си знае. Сигурно Бикел му е доста приветлив. Има си цел.

Не мога да позволи, че има хора, които се радват, че не се съблюдават разпоредбите. Имам искания, че разбирам. И то доста. Не желая моят тим да бъде ощетен. Отборите - в едни мачове са кротки като агънца, в други ритат като катъри. И да е от ЦСКА съдията, следваме това, което споделих доскоро. Дано не се стига до там да играем с човек по-малко. Играем добре с 11, с 10 индивида. Не ме пробвали с 9. Има време.

Искаме обективно съдийство. Това желая аз. Много ли е? Визирах офис към околовръстното, Бояна. Това е. Трябва ли да вършим видео от час и половина.

Всичко е дозирано, момчетата са наясно каква цел преследваме. Никой няма да се пренавие. Напрежение няма да се получи. Един от разновидностите е да не се вземе трофей. Ние сме подготвени да реализираме задачите. До едната сме по-близо, до другата не. Вярвам единствено и само в успеха ", сподели Пенев.

Двубоят сред ЦСКА и Ботев Пловдив е в сряда (24 април) от 19:00 часа на стадион " Българска войска ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР