Треньорът на ЦСКА Любо Пенев коментира поражението за Суперкупата на

...
Треньорът на ЦСКА Любо Пенев коментира поражението за Суперкупата на
Коментари Харесай

Любо Пенев: Загубата идва в точния момент

Треньорът на ЦСКА Любо Пенев разяснява провалянето за Суперкупата на България с 0:4 от Лудогорец.

"Спокоен човек съм, имам темперамент, характер, разговорях и с фетболистите след мача, без драми, това е спорт, съревнование, конкуренция, единият ще завоюва, другият ще загуби. Допуснахме доста съществени неточности, ще се поучим, най-важното, което мога да кажа след мача ", стартира Пенев.

"Те са умни, интелигентни, упражняват добре. Подготовката протече доста добре, свършихме много работа, влизаме в Европа в четвъртък, по-късно идва и шампионата. Отчитам сериозните неточности, които допуснахме, ще се работи и ще ги отстраним ", добави той.

"Не успяхме да влезем в борбата и да я водим, добре играхме 10-15 минути, имахме и обстановки, не успяхме да бъдем в борбата 90 минути. До последно искахме да играем и да победим, допуснахме съществени неточности, ще имам диалози с футболистите и тима. Имаше предпочитание нещо да се получи, би трябвало да изглеждаме по радикално друг метод, ние сме ЦСКА, ще тичаме, ще се борим ", сподели още треньорът.

"В групата би трябвало да са 18 индивида. Има контузии от предходния сезон, това са от удари, нямаме мускулни контузии, това е контактен спорт, това постоянно съществува, мускулни контузии, доста добре се оправяме. За мен персонално, тази загуба идва в един доста прецизен миг, тя идва в съвършения миг ".

"Тиаго беше главен футболист, пробваме разнообразни разновидности, ще се получат нещата, стъкмяваме нещата, беше главен футболист, отразява се, би трябвало да стартираме да играем добре, да печелим и да вкарваме голове. Благодаря на почитателите, които поддържат играчите и мен. Винаги ще разчитаме на тази поддръжка ", добави треньорът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР