Треньорът на ЦСКА Добромир Митов очерта целите пред отбора при

...
Треньорът на ЦСКА Добромир Митов очерта целите пред отбора при
Коментари Харесай

Треньорът на ЦСКА очерта целите за сезона

Треньорът на ЦСКА Добромир Митов очерта задачите пред тима при завръщането от подготвителния лагер в Австрия.
 ЦСКА подчини първенеца на Австрия
Той съобщи, че чака тежки мачове против черногорския Титоград в първия кръг на квалификациите за Лига Европа.

Митов обаче увери, че противникът е изследван добре. Пред ЦСКА стои задачата да пробие в групите на ЛЕ, както и да се пребори за купа и купа на България.

" Няма да ни бъде леко, само че сме наясно против какъв противник излизаме. Те са физически готови, ще борят се до дъно, само че ние сме ЦСКА и сме подготвени за борбите. Ако създадем пробив и влезем в групите на Лига Европа, това би било отлично ", сподели Митов.

Опитният защитник Петър Занев пък даде добра оценка на лагера в Австрия. Националът няма самообладание сезонът и формалните мачове да стартират. Той показа също, че бързо се е приспособил към ситуацията на " Българска войска ".

" Най-важното е, че нямаме трайно контузени футболисти. Според мен направихме добра подготовка, изиграхме положителни контроли против мощни противници, чакаме с неспокойствие новия сезон и мачовете в Лига Европа.

Контролите са, с цел да се подготвим физически и душевен, само че въпреки всичко формалните мачове са по-важните. Добре се усещам в тима, приспособих се бързо. Ще оказвам помощ с каквото мога, момчетата ме одобриха добре ", съобщи играчът на ЦСКА.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР