Треньорът на ЦСКА Добримир Митов даде официална пресконференция преди реванша

...
Треньорът на ЦСКА Добримир Митов даде официална пресконференция преди реванша
Коментари Харесай

Добромир Митов: Трябва да сме умни и да извличаме поуки

Треньорът на ЦСКА Добримир Митов даде публична конференция преди реванша от първия прелиминарен кръг на Лига Европа против Титоград. Срещата е във вторник от 21:30 часа.

В първата среща " алените " взеха отличен задатък от 4:0.

" Говорихме, че не би трябвало да има разпределяне, тъй като видяхте, че в първия мач тимът на Титоград ни сътвори много главоболия. Ще подходим изцяло съществено и отговорно.

Имаме потребност от още малко сработка и в бъдеще ще се представяме по-добре. Имаме опитни футболисти, само че и те имат потребност от сработка. Направихме неточности, които ни костваха точките в последния мач.

Надявам се в бъдеще да сведем до най-малко грешките освен в отбрана, а на всички места. Ние би трябвало да бъдем умни и да си извличаме поуките. Здраво сме стъпили на земята. Направихме обширен разбор с футболистите, видяха си и те грешките. Не спестяваме нищо на никого.

Най-вероятно ще има ротация по състава. Надявам се всеки да покаже своя капацитет и да се показа на равнище, тъй като Титоград не е тим за подценяване. Ние сме ЦСКА и нямаме право на опити. Всеки би трябвало да си заслужи фланелката ", съобщи Митов.
 ЦСКА с публична подготовка в Подгорица
ЦСКА с публична подготовка в Подгорица

" Червените " гостуват на следващия ден на Титоград
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР