Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович говори преди утрешния двубой с

...
Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович говори преди утрешния двубой с
Коментари Харесай

Бруно Акрапович: Локо Пд идва на гости и ще ги приема добре

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович приказва преди утрешния дуел с Локомотив Пловдив. Босненският експерт съобщи, че се радва на сходни мачове и с наслада ще одобри " черно-белите " на стадион " Българска Армия ".

„ Винаги се веселя за всеки мач, още повече за този дуел с Локомотив Пловдив. Имам доста другари в клуба. Няма отрицателни усеща в мен, веселя се за срещата на следващия ден. Доколкото знам те идват на посетители и ще ги приема добре. Няма да се опитам да изненадам никой. Искам да стане здрав мач “, съобщи Акрапович.

„ Изобщо не съм гледал нито една минута от предходните ни дуели. Не мога да не помни нещо качествено, то остава в главата ми незабавно. Аз съм експерт и виждам мачовете, които предстоят. Не би трябвало да се занимавам с предишното. Гледам дуелите напред. Това, което се случи с Лудогорец остава зад нас. Имахме хубави моменти през второто полувреме и ще надграждаме над това “, добави още той.

„ Надявам се Жеферсон и Пеняранда да са на пейката. Ще забележим дали ще можем да разполагаме с тях. Амос се връща в групата. Имаме конкуренция, което е доста значимо за качеството на игра “, сподели босненецът.

„ Винаги споделям, че сме ЦСКА и играем за трите точки. Какво значи рискуване? Искам да спечелим мача и да излезем на терена с нрав на спечелили. Сашо Тунчев работи с мен три години и свършихме хубава работа. Качествено момче и нека да е научил нещо от мен. Не желая всичко да е взел от мен, тъй като той си има свои качества и път. Георги Илиев също е подобен. Имахме доста положителни връзки с него. Тунчев има качествата да промени нещата и му искам всичко най-хубаво. Утре желая да спечелим трите точки. За мен това е естествен мач – ЦСКА – Локомотив Пловдив. Излизаме за успеха и виждам, че тимът от ден на ден схваща стила и динамичността на играта “, съобщи Акрапович.

„ Ще видя по какъв начин се усещат футболистите. Сигурно някой е повече изтощен. Ще преценява на кой да да дам отмора. Ще преценим най-хубавото за тима. Ще изчакам днешната подготовка и ще избера 11-те титуляри “, добави още той.

Бруно Акрапович разяснява и жребия за Купата на България, който отреди " алените " да се изправят против Ботев Враца на четвъртфиналите.

„ Винаги се случват чудеса. Трябва на мача да покажеш, че заслужаваш да си любимец. Трябва да уважаваш своя противник и ще играем против Ботев Враца оптимално съсредоточени “, сподели босненският експерт.

„ Какво желаете? Видях за виртуалната екскурзия на почитателите на Локо Пловдив. За мен това са нелепости и напрежение преди мача. С виртуалните билети е супер, тъй като подкрепяш тима си, само че такива неща не би трябвало да се вършат. Аз съм спокоен. Моята работа е моето занимание. Защитавам специалността си и най-много играчите си “, съобщи Акрапович.

„ Модерно е към този момент нещо малко да се усилва. Грешка на арбитър се прави прекомерно огромна. Прави се видео и се демонстрира с какво е сбъркал. Как ще работите вие под напън? Хора сме и всички бъркаме. Няма да помогне на съдиите това напрежение. ВАР оказа помощ на всички места в някои неща, които са значими. Например засадите. Това оказва помощ на съдиите да вземат решенията. Но се вижда, че това решение не е чисто и е належащо да се изкача минута или повече, което губи ритъма на мача ", добави още той.

„ Липсваше ми Пеняранда и Юга за мача с Черно море и бях заставен да трансформира някои неща. Отборът да върви и да се възползваме от грешките на съперника. Важно е какъв брой бързо играчите могат да одобряват промяната на схемите. Първото полувреме против Черно море беше едно от най-хубавите “, сподели Акрапович.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР