Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович даде пресконференция преди мача с

...
Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович даде пресконференция преди мача с
Коментари Харесай

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович: Искам отборът ми винаги да е топ, мачът в Разград ме разочарова

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович даде конференция преди мача с Етър, който е в неделя. Ето какво сподели той преди медиите на стадион " Българска войска ":

" Етър демонстрира добра форма. Вижда се това, което желае техният треньор. При нас имаше малко отчаяние след равенството против Локомотив. Има и хубави неща, че отбраната действа добре. Надявам се в неделя играта в последната третина да действа добре и да вкараме голове.

Познавам Александър Томаш от Берое. Той промени своя жанр на игра. Залага на здрава игра, дисциплинираност, придвижване. Без такива неща няма по какъв начин да действа един тим. Всички желаеме да залагаме на здрава игра в отбрана и оттова да реализираме триумфи.

Ние би трябвало да играем по-офанзивно. Да сътворяваме положения пред съперниковата врата. Стремим се да имаме пет индивида в наказателното поле на противника. Със сигурност ще стане здрав мач против Етър. Въпрос на устойчивост ще бъде. Трябва да ги притиснем и да не им даваме огромно пространство да играят.

Няма причина ВАР да не проработи. Надявам се да няма огромни неточности, а да си оказват помощ съдиите. Аз само желая ритъмът да не се бави доста. Надявам се, че ще реагираме добре и ще бъде добър образец в Европа. Мен постоянно като треньор ме е тормозило неналичието на темп в играта. Игровото време в мача против Локомотив за мен бе по-малко от 44 минути.

Ако съумяваме да тормозим с нашата тактичност и нашето качество, няма смисъл да променяме метода на игра. Най-важното нещо, с цел да побеждаваш е откъм гърба да имаш здрава нула, а начело да се опиташ да вкараш гол.

Когато дойдох в ЦСКА, задачата беше да се доближим до водача. В персонален проект и аз се разочаровах от мача в Разград. Винаги желая да съм топ и моя тим да побеждава. Не постоянно се получава. Трябва да признаем и да работим.

При тактически анализ преди мача с Етър Смоленски бе сред първите единадесет и в случай че продължава по този начин, ще стартира титуляр. Много ще се веселя, в случай че Смоленски стартира титуляр. Всички би трябвало да ми демонстрират непрекъснато, че желаят да играят.

Ако си покрай наказателното поле, би трябвало да увеличиш скоростта, да рискуваш. Много приказвах на момчетата. Имахме доста обстановки. Искаме да търсим обстановки един на един. Искам нападателите да рискуват повече. Работим върху това. Тренировката е едно, мачът е друго ".
 ЦСКА е задължен да откупи футболист при класиране за евротурнирите
ЦСКА е задължен да откупи футболист при класиране за евротурнирите

Вижте кой е той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР