Треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Киселичков заяви, че футболистите му

...
Треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Киселичков заяви, че футболистите му
Коментари Харесай

Тодор Киселичков: Имаме шансове да спечелим мача с ЦСКА

Треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Киселичков съобщи, че футболистите му са задоволително готови и имат шансове да завоюват мача против новия притежател на Купата на България - ЦСКА.

Двата отбора ще се изправят един против различен в отсрочена среща от плейофите на Първа лига. Първоначално мачът беше анулиран, а на отбора от стадион " Българска войска " му бяха присъдени 3 точки. След това от Българския футболен съюз взеха решение срещата въпреки всичко да се състои.

Снимка: Lap.bg

" Всеки един мач е значим, в тази ситуация като треньор желая тимът да победи. Трите точки се дават във всяка една среща, по-особен заряд в мен няма. Трябва да излезем на терена и да победим. Подготвени сме за мача, имаме шансове да спечелим, желая нашите футболисти да се нагласят и да завоюват борбата на терена ", сподели Киселичков преди срещата.

Тодор Киселичков зае поста на треньор, откакто Росен Кирилов се отдръпна от поста. ЦСКА 1948 няма късмет за четвъртото място.

Снимка: Lap.bg

" Според мен тимът се показва на обичайно равнище, пет момчета направиха дебют, всеки съгласно опциите си се показаха добре, можеше и в трите мача да сме спечелили, само че завършихме наедно, мога да правя оценка времето, в което аз управлявам тима ", съобщи той.

На 26 май ЦСКА 1948 гостува на " Лудогорец " в последна среща от сезона.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР