Треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов очаква истински дерби мач

...
Треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов очаква истински дерби мач
Коментари Харесай

Треньорът на ЦСКА 1948 преди мача с Левски: Трябва да покажеш лице в този мач, за да победиш

Треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов чака същински дерби мач с Левски на следващия ден, като си пожела футболистите му да се раздадат на терена.

" Очакванията ми за мача с Левски са да излезем мобилизирани, да покажем положително лице, да се опитаме да се надиграваме с тима на Левски. Надяваме се да реализираме добър резултат и да излезем спечелили от мача. Левски играе добър футбол. Имаха възходи и мачове, в които не съумяха да победят. Но са един от тимовете, които се пробват да играят много добър футбол. Със сигурност ще излезем да се противопоставим. Трябва да покажеш лице в този мач, с цел да победиш. в случай че не покажеш лице и темперамент, мъчно ще постигнеш нещо ", сподели треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов преди мача с Левски от 16-ия кръг на Първа лига, който ще се играе във вторник на стадиона в Бистрица.

" Нас не ни интересува като цяло Левски с какво ще излязат, ние им следим всички мачове. Не е единствено Уелтън в състава, имат положителни футболисти във фаза офанзива, както и положителни бранители. Съставът им е окомплектован. Ние подхождаме по идентичен метод. За тях може да е липса, нас това не ни интересува. Важното е ние по какъв начин ще играем ", добави Панайотов.
На срещата с медиите той посочи, че в отбора му към момента се лекува Реян Даскалов, а Стоян Стоичков има лек мускулен проблем.

" Ще се надиграваме. Мисля, че тимът има задоволително положителни футболисти и в случай че се раздадем изцяло, ще стигнем до успеха. Надявам се да стане добър мач и по-добрият тим да завоюва. Уелтън е един от най-хубавите чужденци в България, само че Левски има футболисти, които могат да го заменят. Важното е откъм гърба да не допуснем гол, а в предни позиции имаме задоволително положителни футболисти. В последните мачове имаме малшанс и не желае да влезе топката, само че се надявам, че на следващия ден всичко ще е наред и ще отбележим два-три гола ", сподели бранителят на " алените " Емил Виячки.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР