Треньорът на Стойка Кръстева - Борислав Георгиев разкри, че с

...
Треньорът на Стойка Кръстева - Борислав Георгиев разкри, че с
Коментари Харесай

Треньорът на Стойка Кръстева: Преди финала бях убеден, че тя трябва да е агресивна и да напада

Треньорът на Стойка Кръстева - Борислав Георгиев разкри, че с нея работят интензивно в спортното учебно заведение " Неофит Рилски ", където са учители, и към този момент образоват със свои сътрудници 90 деца. Той не пропусна да благодари на двама експерти, без които златният орден на Кръстева може би е нямало да бъде реалност.

" Благодаря на Ивайло Лазаров от НСА, който извънредно доста ми оказа помощ за физическата подготовка. Аз съм подобен човек, че когато не съм сигурен в нещо или не го разбирам дотам, диря помощ.

Той направи по този начин, че Стойка да се намира в тази кондиция, в която я видяхте. Дори се чувахме по телефона от Токио, с цел да изготвим проект всеки ден какво да се прави сред срещите, с цел да не губи скорост и мощ. Благодаря и на Иван Иванов, нашият психолог.

Преди финала бях уверен, че Стойка би трябвало да е нападателна и да атакува турската съперничка. Прочетох обаче разнообразни разбори и мнения на мои сътрудници, които препоръчваха тя да е внимателна и да не бърза. Това ме разколеба и му звъннах.

Той ми даде доста забавен образец с Жозе Моуриньо. Каза ми " Ако Жозе има Меси и Роналдо в тима си и им каже - играем отбрана през днешния ден, по какъв начин ще реагират? " Тогава разбрах, че аз имам Стойка Кръстева и тя би трябвало да играе в офанзива от първата секунда ".

Много любопитна намира се получи и в Музея на спорта на Националния стадион " Васил Левски ". Там Стойка Кръстева и Борислав Георгиев се срещнаха с легендата в кану-каяка Ваня Гешева - притежател на златен, два сребърни и един бронзов медали от Олимпийски игри.
 Стойка Кръстева: Нямаше нито един слаб боксьор, против който аз играх
Стойка Кръстева: Нямаше нито един слаб боксьор, против който аз играх

Благодаря на дългогодишното ръководство, което ни оказа помощ нашата подготовка, съобщи боксьорката
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР