Треньорът на Стойчо Младенов готви сериозни промени в отбора през

...
Треньорът на Стойчо Младенов готви сериозни промени в отбора през
Коментари Харесай

Младенов вдигна мерника на четирима от ЦСКА - разкарва ги през зимата

Треньорът на Стойчо Младенов готви съществени промени в тима през , твърди " България Днес ". Той към този момент има набелязани четирима футболисти, с които ще се търси разлъка през януари.
В последно време " алените " играят доста неубедително, като в по-предишния кръг изгубиха с 0:2 от Лудогорец, а в последния кръг мъчно победиха Локомотив (София).
Някои от играчите тотално разочароват с представянето си, всичките чужденци. Това са нидерландецът Яник Вилдсхут, хърватинът Карло Мухар, Хамза Чатакович и Жуниор Нзила. От тях Мухар и Нзила играят чартърен на " Армията " и ЦСКА ще се опита да се контракти с клубовете им за предварителното им връщане. С Вилдсхут и Чатакович пък ще се водят диалози за разлъка по взаимно единодушие.
Същевременно, столичният гранд може до дни да се раздели и с голмайстора си Жорди Кайседо. Той е мечтан от два непознати клуба, които са изпратили съответни предложения до българския клуб. Цената, която те евентуално биха платили за еквадореца е сериозна за българските стандарти -.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР