Треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров очаква в събота да

...
Треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров очаква в събота да
Коментари Харесай

Херо: Искаме победа срещу Ботев Враца

Треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров чака в събота да победят Ботев Враца във Варна. Ако това се случи, това ще е втората победа на „ соколите “ вкъщи и в шампионата.

„ Нямаме друга опция с изключение на победа. Ботев Враца обаче е сериозен тим, с дълга и равностойна пейка. Имаме информация за тях от Тодор Киселичков, който е бил помощник- треньор там. Ивей Ромееш бе заменен наложително в Пазарджик, само че ще опитаме да го вдигнем за мача “, съобщи Херо.

„ Няма невъзможни мачове и ще създадем всичко допустимо, с цел да спечелим. Ако би трябвало да съм откровен, не направихме тази селекция, която желая, защото от една страна през зимата е мъчно за селекция, а от друга като си финален, елементарно ти отхвърлят и подписват контракти с други тимове. Това е съставът, твърдо поддържаме всички футболисти и ще разчитаме на тях. Андриан Димитров беше болен и 9 дни не е упражнявал. Ние го освежихме, нека да влезе в групата, да влезе и на терена и да вкара съдбоносен гол “, добави Димитров.

„ Не считам какъв брой точки ни трябват, с цел да се спасим, защото това са сметки без кръчмар. Дали ще остана и в случай че изпаднем? Това не зависи единствено от мен, само че аз по принцип на драго сърце бих останал в Спартак. На треньора на Враца Даниел Моралес съм му бил треньор преди 20 години в Бургас. Той е интелигентно момче и беше чужденецът, който най-бързо се научи да приказва свободно български език. Имаше сериозен разсъдък, а на терена беше мислещ футболист и доста добре четеше играте. Още тогава усетих, че има бъдеще и като треньор и в този момент се потвърждава като подобен “, сподели още Димитров.

Капитанът Румен Руменов пък добави: „ Голяма отговорност е да си капитан на Спартак. Осъзнавам го, само че не ми тежи лентата. Всички ще даваме всичко от себе си до края, с цел да може тимът да побеждава. Мачът с Враца няма да е елементарен, защото огромна част от тимовете са равностойни, само че настройката ни е за победа. “
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР