Треньорът на Спартак Плевен Цветомир Младенов вярва, че равенството 0:0

...
Треньорът на Спартак Плевен Цветомир Младенов вярва, че равенството 0:0
Коментари Харесай

Цветомир Младенов: Спартак Плевен винаги играе феърплей

Треньорът на Спартак Плевен Цветомир Младенов има вяра, че равенството 0:0 с Дунав Русе е закономерно. Той обаче не остана удовлетворен от 11-ата позиция на отбора в крайното класиране на Втора лига.

" Спартак Плевен постоянно играе феърплей, всички мачове до момента сме играли по този начин. Днешния ден също това показахме. Мисля, че равенството е закономерно. И двата тима имаха обстановки. Отборът на Дунав се бореше за бараж, а ние играхме за нашата чест. В живота е най-важно достойнството и достолепието "

" Реалните благоприятни условия са ни малко по-напред. Имах цел за десетката, щом сме 11-и, аз персонално не съм удовлетворен, тъй като не съм си извършил задачата. Имахме си нашите проблеми, през днешния ден узнавам, че не мога да употребявам даден футболист, тъй като си е тръгнал "

" Труден въпрос, управление има, не знам дали ще е моят тим. Имам предпочитание, уповавам се, само че следват диалози. Надявам се другия сезон да сме по-напред. Доста изравнени тимове, несъмнено доста равностойно и положително равнище от към футбол, това е. Интересно беше до края "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР