Треньорът на Спартак Неделчо Матушев определи победата с 1:0 над

...
Треньорът на Спартак Неделчо Матушев определи победата с 1:0 над
Коментари Харесай

Първи думи на Матушев след победата, която прати Спартак на спасителното 14-то място

Треньорът на Спартак Неделчо Матушев дефинира успеха с 1:0 над Монтана като заслужена и похвали целия тим. Спартаклии към този момент имат 8 точки, като са в серия от 4 мача подред без загуба, и се изкачиха на избавителното 14-то място.

Матушев подсигурява, че никой от тима няма да полети в облаците, тъй като още нищо не са постигнали във Втора лига.

„ Доволен съм от влагането, напъните и себераздаването на всички футболисти. Монтана е добър тим, играят към този момент 3-4 години дружно. Те имаха своите шансове, а ние - нашите. Като цяло триумфът ни е подобаващ. ”, съобщи за „ Петел ” Матушев.

Треньорът не бе сюрпризиран от следващия добър мач на Стоян Иванов, който донесе успеха с майсторско осъществяване от фаул. Попадението е първо за 19-годишния халф в неговата кариера.

„ Стоян има качества и по тази причина го привлякохме. Радвам се, че е потребен и за мен това е предстоящо. Другите също си свършиха работата. ”, добави Матушев.

Въпреки възхода на отбора, за който бургаският експерт има безспорна заслуга, той остава крепко стъпил на земята.

„ Победата е сладка, само че еуфория няма и не може да има, тъй като още нищо не сме постигнали този сезон във Втора лига. Така че нищо не се трансформира и продължаваме да следваме нашия път, малко по малко. Целта е да се развиваме като тим, да подобряваме играта си и до Нова година да спечелим колкото се може повече точки, с цел да сме спокойни през пролетта. ”, приключи Матушев.

Днес предобед спартаклии ще проведат възстановително занятие, а на следващия ден следобяд стартират подготовка за 1/16-финалната среща за Купата на България с Левски на 25 септември сряда от 16 часа в Балчик.

На 29 септември (неделя) Спартак гостува на Поморие от 17 часа в дуел от X кръг на Втора лига в Несебър.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР