Треньорът на - София Алън Пардю все още не е

...
Треньорът на - София Алън Пардю все още не е
Коментари Харесай

Пардю с много колебания преди финала за Купата

Треньорът на - София Алън Пардю към момента не е изцяло наясно със стартовия състав за неделния край на SESAME Купа на България против.

До последно той ще се чуди кой да застане под рамката, като все още с по-големи шансове е. Освен това някогашният управител на Уест Хем, и умува дали да не употребява в центъра на отбраната. Африканският халф пропусна последните две срещи на отбора поради наказване и не е бил на терена от 21 април.
 Стоилов и Пардю ще дадат взаимна конференция преди финала Стоилов и Пардю ще дадат взаимна конференция преди финала
Въпреки това той сигурно ще стартира като титуляр, само че към момента не е ясно дали ще е част от ариергарда, или ще работи в предмостието на защитата. Юга игра като централен бранител в последното постоянно дерби (0:0 на 17 април) по насила, защото Томас Лам бе в Нидерландия поради раждането на сина си. Юга се показа на високо равнище, като действаше доста устойчиво в партньорство с Мено Кох.

С положително позициониране компенсира неналичието на скорост, а се понрави и с интензивността си при изнасянето на топката. Юга игра добре като централен защитник и в първия дуел със Славия за купата, извоюван с 2:0.
 Батков: Левски ще вдигне купата, ЦСКА нищо не играе Батков: Левски ще вдигне купата, ЦСКА нищо не играе
В същото време е много неуверен и неоснователен в последните срещи. Именно той сгреши при попадението за в последния мач на армейците, когато опита да се защищити при неудачен удар на и разреши на крилото на белите още веднъж да стигне до топката и да преодолее.

Ако Пардю заложи на за сътрудник на, в средата на терена ще работят и. А ако африканецът бъде върнат в по-задни позиции, до в средата на терена ще се избира сред и. Отляво и отдясно на отбраната ще работят надлежно и, а пред тях – и.

" Тема "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР