Треньорът на Славия Златомир Загорчич коментира загубата на своя отбор

...
Треньорът на Славия Златомир Загорчич коментира загубата на своя отбор
Коментари Харесай

Загорчич: Не видях нищо след мача, изгаснаха лампите

Треньорът на Славия Златомир Загорчич разяснява загубата на своя тим от ЦСКА с 0:1 в осминафинален конфликт от Sesame Купа на България.

" И в двата мача бяхме по-добрият тим на терена. Спечелихме единствено на една точка и това малко ме ядосва. Това е методът, по който би трябвало да действаме всеки един мач. В съблекалнята споделих единствено хубави неща. Футболът е такава игра ", стартира той.

" Някой път би трябвало и да имаш шанс. Дори голът на ЦСКА беше късметлийски. Нямахме състезателен късмет, продължаваме напред и мислим положително. Не мога да разясня съдийството, просто при нас е по-различно. Обикновено глобяват треньорите, президентът има право ", продължи експертът.

" Казах на почитателите да са спокойни, тъй като е ненужно да вършим нелепости и да ни санкционират. Изгаснаха лампите и не видях нищо след края на мача. Прибрах всички играчи в съблекалнята. Какво се е случило толкоз ужасно? Това са мъже ", добави треньорът.

" Допуснахме самостоятелни неточности, които ни костваха този гол. Иска ми се да понижим тези пропуски. Не мога да кажа, че имаше груби неточности, само че ЦСКА употребява това, което направихме. Много ме е гняв за тази загуба ", приключи Златомир Загорчич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР