Треньорът на Славия Иван Колев бе доволен от играта на

...
Треньорът на Славия Иван Колев бе доволен от играта на
Коментари Харесай

Иван Колев: Плановете ни се промениха заради лошия терен

Треньорът на Славия Иван Колев бе удовлетворен от играта на своите футболисти след равенството 1:1 с Пирин в мач от 12-я кръг на efbet Лига. Наставинкът обърна внимание и на неприятния терен, на който се игра дуелът.

" Не успяхме да отбележим втори гол и допуснахме попадение от статично състояние. Искам да кажа, че нашите проекти тотално се объркаха първоначално основно поради терена. Изключително неприятен терен, който доста пречеше и на двата тима. Мачът се трансформира в борба. Беше значимо да не се позволяват обикновени неточности. Поздравявам играчите, тъй като работиха доста, само че в конструктивен проект бе съвсем невероятно да създадем нещо на този терен ", стартира той.

" Футболистите работят доста съществено и стартират да се виждат първите резултати, само че не успяхме да разкрием до известна степен нашите благоприятни условия в офанзива. Най-после излязохме от границата на тези 4 точки, прибавихме към този момент една. Дано още прибавим към нашия актив ", добави експертът.

" Кой дуел може да е елементарен? Лигата е доста равностойна, с доста положителни тимове. Арда е в напредък. С Локомотив Пловдив, Левски, в този момент и Пирин, и Арда в напредък, такава ни е програмата ", приключи Иван Колев
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР