Треньорът на "сините" Тити Папазов честити на Балкан за победата

...
Треньорът на "сините" Тити Папазов честити на Балкан за победата
Коментари Харесай

Папазов: Ако Тити е прав, съдиите да излязат във ваканция

Треньорът на "сините " Тити Папазов честити на Балкан за успеха над Левски Лукойл, само че сложи под въпрос критерия на съдиите в мача.

„ Наши неточности. Трябва да поздравим Балкан. И с поддръжката на техните и почитатели, само че и нашите бяха прелестни. Спечели баскетбола, само че загубихме ние. Загубихме и домакинското си преимущество. Ние сме тези, които би трябвало да извадим кестените от огъня. Пропиляхме удобна преднина. Отсъства ни значим състезател, осезаема е неналичието на Павлин Иванов. Но това е част от играта – никакво опрощение. “

„ Аз съм привързан и на всяко съдийско решение, само че вие би трябвало да сте справедливи. Аз считам, че в няколко обстановки нямаше идентичен аршин. Имам рекламация към критерия, само че това не трябва да рефлектира върху успеха на Балкан. Аз нося отговорност пред моята работа. Но в случай че има неточности, тези съдии би трябвало да бъдат осъдени. Искам да поздравя и нашия тим, който беше в потрес. Но не мога да не съм удовлетворен от характера. Съперникът е в доста положително положение. Имаше много повече от 260 души от Балкан, не сме ги ограничавали. Ако Тити е прав, съдиите излизат във почивка. Иначе би трябвало да изляза аз “, показа Тити Папазов.

Чуйте цялостното му изявление в прикаченото видео.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР