Tреньорът на шампиона на WBО Джоузеф Паркър - Кевин Бари

...
Tреньорът на шампиона на WBО Джоузеф Паркър - Кевин Бари
Коментари Харесай

Треньорът на Джоузеф Паркър: Можем да детронираме Антъни Джошуа

Tреньорът на първенеца на WBО Джоузеф Паркър - Кевин Бари разяснява възможната му последваща борба. тя би трябвало да е против Антъни Джошуа, който отбрани купите си (IBF, IBO и WBA) против Карлос Такам.
 Джоузеф Паркър отбрани купата си против Хюи Фюри в Манчестър @@@

Бари сподели, че деликатно е гледал последната борба на Джошуа и е останал с убеждението, че британецът има проблем с издръжливостта и бяга от борба с носителя на пояса на WBC - Дионтей Уайлдър.

" Последното показване на Джошуа ме накара да усещам, че имаме доста, доста положителни шансове да детронираме този човек. Вчера видях доста способи по какъв начин Джо може да го унищожи. Видях един муден и роботизиран Джошуа. Много от придвижванията му бяха предсказуеми, а също по този начин той още веднъж сподели, че не е изключително устойчив.
 Джоузеф Паркър отбрани купата си против Хюи Фюри в Манчестър @@@

" В момента сме в доста добра позиция. Вчера даже останах с усещането, че Джошуа и Хърн не желаят да влязат в борба с Уайлдър и несъмнено ще се насочат към Паркър, което е доста добре за нас, само че няма да скочим, когато Еди Хърн ни каже да го създадем ", съобщи Бари.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР