Треньорът на Септември (Симитли) Тодор Киселичков говори след загубата с

...
Треньорът на Септември (Симитли) Тодор Киселичков говори след загубата с
Коментари Харесай

Тодор Киселичков: Тази загуба тежи, пета поредна е

Треньорът на Септември (Симитли) Тодор Киселичков приказва след загубата с 0:2 от Локомотив (София).

" Тежи тази загуба, тя е пета подред. Първото полувреме стояхме обичайно, тормозихме тима на Локомотив. За страдание допуснахме един безразсъден гол, неточност, вкараха ни гол. Двама индивида получиха травми, имахме и двама, които висяха с картони, трябваше да ги сменим, наруши ни се салдото, опитахме се да променим изхода на дуела, само че за жалост не успяхме ", сподели наставникът.

" Опитахме да бъдем дисциплинирани във фаза отбрана, първото полувреме разигравахме бързо, показахме нещо с топка. Познавам Стойко Сакалиев доста от дълго време, в една стая сме били доста от дълго време, бяхме съотборници. Той има какво да съобщи на нашите играчи, той е положителна персона, от малко време работи, всички го одобряват доста добре. Пожелавам му триумф нагоре ".

" Ще търсим успеха в последните два мача, нямат да бъдат лесни. В " Б " група всеки може да победи всеки. Трябва да променим концентрацията в последните метри, само че футболът не е единствено офанзива. Надявам се да се усъвършенстват нещата, ще гоним победи, това е ", сподели Киселичков.
 Локо (София) удари Септември (Симитли) и оглави Втора лига
Локо (София) удари Септември (Симитли) и оглави Втора лига

" Железничарите " се постановиха с 2:0 над своя противник

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР