Треньорът на Рома Жозе Моуриньо продължава да гледа към Англия

...
Треньорът на Рома Жозе Моуриньо продължава да гледа към Англия
Коментари Харесай

Моуриньо набеляза защитник на Ливърпул

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо продължава да гледа към Англия за нови попълнения. Португалският експерт е набелязал бранителя на Ливърпул Жоел Матип за лятната селекция на " вълците ", разкрива " Форца Рома ".

31-годишният камерунец позагуби титулярното си място в единайсеторката на Юрген Клоп през този сезон. Той е записал едвам 11 мача като титуляр в Премиър лийг и надали е удовлетворен от дребното игрово време, което получава. Именно поради това Моуриньо се надява да го убеди да смени ситуацията и да поеме към " Олимпико ".
 Смолинг се е схванал с Рома за нов контракт Смолинг се е схванал с Рома за нов контракт
Договорът на Матип е до 2024 година, тъй че през лятото от Ливърпул би трябвало да преценяват дали в този момент не е подобаващ миг да го продадат, с цел да вземат добра трансферна сума за него. Твърди се, че сходен вид към този момент се обмисля, като на " Анфийлд " са подготвени да го пуснат при оферта от порядъка на 15 милиона евро.

Рома обаче може да срещне конкуренция за подписа на камерунеца. Твърди се, че още два италиански клуба наблюдават обстановката с бранителя. Става въпрос за Ювентус и Милан. Ако " вълците " не съумеят да се договорят за негов трансфер, в клуба имат и друга алтернатива в лицето на Еван Н`Дика от Айнтрахт (Франкфурт).

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР