Треньорът на Рома Жозе Моуриньо отново бе доста колоритен в

...
Треньорът на Рома Жозе Моуриньо отново бе доста колоритен в
Коментари Харесай

Моуриньо: Справяме се с играчите, които имаме, не можем да извадим 100 милиона за Мудрик

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо още веднъж бе много живописен в изявлението си след мача с Фиорентина. " Вълците " завоюваха с 2:0 и наставникът е удовлетворен от успеха. Той разяснява и обстановката на пазара, като съобщи, че отборът му няма големи финансови благоприятни условия и се оправя с играчите, които има.

" Опитах да съм спокоен на тъчлинията, тъй като се тормозя от четвъртия арбитър Роси. Знам, че от време на време споделям някои по-остри думи, не съм светец, само че и не ми харесва да бъда осъден. Фиорентина е доста добре проведен тим. Те ни затрудниха и в предишния мач с 10 души на терена. Ние си отбранявахме добре, контролирахме събитията и не дадохме никакви благоприятни условия на противника. Бих желал обаче да виждам повече класа, повече играчи да търсят топката. От позиция на мотивация и тактичност, мога единствено да похваля футболистите, само че бих желал да виждам повече убеденост в разиграванията. Справяме се доколкото можем с нашите характерности ", съобщи Моуриньо.

След това той подхвана тематиката за прехвърлянията.

" Не чакам нови играчи. Директорът Тиаго Пинто сподели ясни и точни неща в едно изявление, неща, които никой треньор не желае да чуе. Треньорите желаеме да чуваме, че клубът има доста пари и може да купи алтернатива " а ", " в " или " с ", с цел да може да построи необикновен тим. Но това е фантазия. Работил съм в клубове с неограничени финанси. В днешно време има от ден на ден такива, само че ние не сме от тях. Ние работим и се оправяме с играчите, които имаме... За да имаме повече класа, би трябвало да помогнем на младите да израснат Тахирович има качества. Трябва ни бранител, който по-добре да разиграва топката и Кумбула сякаш се оправя най-добре. В същото време обаче ни би трябвало и Ибанес поради неговата експедитивност и увереност. Трябва да намираме решения в придвижване. Не можем да си позволим да извадим 100 милиона за Мудрик ", сподели още Специалния.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР