Треньорът на Рома Жозе Моуриньо не скри радостта си след

...
Треньорът на Рома Жозе Моуриньо не скри радостта си след
Коментари Харесай

Моуриньо: Бяхме по-добрият отбор

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо не скри насладата си след триумфа с 4:1 над Фейенорд след продължения в реванша от 1/4-финалите в Лига Европа. Той призна, че успеха не е пристигнала елементарно, само че пък бе безапелационен, че " вълците " са били по-добрият тим на терена и справедливо стигнаха до триумфа в мача.

" Отборът игра добре в този толкоз сложен мач. Ситуацията с Дибала ни попречи да се подготвим добре за срещата, а травмата на Вайналдум също не ни оказа помощ. Въпреки това момчетата направляваха добре дуела против един толкоз мощен противник. Ние обаче бяхме по-добрият тим ", уверен е Моуриньо.
 Юве или Наполи? Дайте своите прогнози още в този момент в Carlsberg “Домът на почитателите ” Юве или Наполи? Дайте своите прогнози още в този момент в Carlsberg “Домът на почитателите ”
" Имам задоволително опит, с цел да знам какво върша. Балансиран съм и сега съм във фаза, в която за мен най-важни са почитателите и играчите. Опитвам се да веселя почитателите и да оказвам помощ на футболистите да израстват. Убеден съм, че тифозите ще се приберат щастливи, без значение от резултата. Този тим има своите ограничавания, само че ние сме като семейство ", добави Специалния.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР