Треньорът на Рома - Жозе Моуриньо коментира победата на неговия

...
Треньорът на Рома - Жозе Моуриньо коментира победата на неговия
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо: Лудогорец може да стигне много далеч

Треньорът на Рома - Жозе Моуриньо разяснява успеха на неговия отбор над Лудогорец (3:1) в последна среща от Група С на Лига Европа. Специалния не пропусна и да похвали разградчани за представянето им.

" Да, удовлетворен съм от резултата. Беше доста мъчно. За мен това не беше изненадващо. Можеше да предположа, че са добър тим, с изобретателни играчи. Не беше елементарен мач за нас. Дзаниоло беше запаса, той е състезател с друг профил. Той направи дузпата, вкара гола. Беше фундаментален за нашия тим. Много добър тим на Лудогорец.

Прекалено съм възрастен, с цел да се дразня. Знаех, че е рискова обстановката. Направихме смени, с цел да се случат нещата. Поехме риск, само че когато знаеш какво искаш - рискуваш. Ако знаеш, че не победиш ще отпадаш, рискуваш.

В Лига Европа към този момент има Манчестър Юнайтед, Арсенал, знаем и кои тимове влизат от Шампионската лига. Барселона и Ювентус са направени, с цел да завоюват Шампионската лига. През февруари ще имаме друг противник. Мисля, че Лудогорец може да стигне доста надалеч в Лига на конференциите.

Мисля, че Лацио и Уест Хем са най-силните тимове в този шампионат. Има една група други тимове, които могат да стигнат надалеч. В нея е и Лудогорец. Уважавам това, което те направиха против нас ", сподели Моуриньо.
 Рома победи Лудогорец с 3:1
Рома отстреля " орлите " и ги прати в Лига на конференциите

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР