Треньорът на Рома Жозе Моуриньо е убеден, че целият натиск

...
Треньорът на Рома Жозе Моуриньо е убеден, че целият натиск
Коментари Харесай

Моуриньо отдаде дължимото на Севиля преди финала в Лига Европа

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо е уверен, че целият напън за продобиване на финала в Лига Европа е върху Севиля.

Римляните ще би трябвало да се преборят с историята, с цел да се наложат против шесткратния притежател на трофея, безапелационен е португалският експерт.

" За тях (Севиля) да играят на край в Лига Европа е съвсем обикновено, до момента в който за нас това е извънредно събитие ", сподели Моуриньо на конференция във вторник, представена от Ройтерс.

" За почитателите на Севиля пътуването до европейски край е като пътешестване до мач в Испания; за нас обаче това е нещо историческо. Така че желаеме да пишем история. Историята не играе, само че тя прави противника любимец, ние почитаме това. Те имат опит, който ние нямаме, само че и ние заслужаваме да играем този край, споделяме го от доста време ", добави Жозе Моуриньо.
 Моуриньо по всяка възможност остава в Рома
Моуриньо по всяка възможност остава в Рома

Ако се класира за Шампионската лига в края на сезона

Севиля ще се насочи към рекордната седма купа в Лига Европа против тима на Рома под управлението на Моуриньо. Португалецът завоюва пет огромни европейски трофея, в това число миналогодишното издание на Лигата на конференциите с " вълците ".

Севиля и Моуриньо в миналото са губили европейски край, а през предходната година португалецът стана първият треньор, спечелил всички европейски титли.

" Имам доста опит, само че и опитът на играчите също има огромно значение. В Севиля имат обилие от тъкмо това, само че нашият отбор играе дружно от две години и децата ми изпитват апетит да създадат нещо особено в сряда ", добави 62-годишният експерт.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР