Треньорът на Рома Жозе Моуриньо е убеден, че отборът му

...
Треньорът на Рома Жозе Моуриньо е убеден, че отборът му
Коментари Харесай

Моуриньо: Уважавам другите отбори, но Рома най-много заслужава да спечели Лига Европа

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо е уверен, че тимът му заслужава да завоюва Лига Европа повече от останалите три полуфиналиста, защото отборът му е в шампионата през цялото време, съобщи ДПА.

Байер Леверкузен, Ювентус и Севиля пристигнаха в шампионата, откакто приключиха на трето място в групите си в Шампионската лига.

Рома се класира в Лига Европа, откакто завоюва купата в Лигата на конференциите преди година.

" Ако Лига Европа беше единствено за тимове, които са почнали от началото на шампионата, към този момент щяхме да сме я спечелили, само че не е по този начин ", сподели португалецът на конференцията си в сряда.

" Огромно почитание към Байер... само че тим, който е селектиран за Лига Европа е резличен от подобен в Шампионската лига. Ние ще изиграем нашия 14 мач в шампионата, беше доста мъчно да стигнем дотук ", сподели още Моуриньо.

Римляните водят с 1:0 след първия мач в Италия.

" Очевидно е, че е по-добре да си хазаин във втория мач. Беше мъчно за нас и в първата среща, тъй като знаем силата им и бяхме задължени да спечелим ", добави той.

Пауло Дибала и Крис Смолинг ще бъдат в състава, само че може бе ни са в най-хубавото си положение, с цел да стартират като титуляри, разкри Моуриньо.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР