Треньорът на Рома Даниеле Де Роси вярва, че неговият отбор

...
Треньорът на Рома Даниеле Де Роси вярва, че неговият отбор
Коментари Харесай

Даниеле Де Роси: В Рома сме на път да станем семейство

Треньорът на Рома Даниеле Де Роси има вяра, че неговият тим върви в вярната посока да стане семейство и отхвърли рецензиите към себе си и своите играчи.

Де Роси размени уволнения Жозе Моуриньо през януари и под негово управление " джалоросите " завоюваха пет от шестте си турнирни мача.

„ Не знам по какъв начин е било преди мен. Но аз се пробвам да управлявам, както правех в СПАЛ. Когато си капитан, си другар с всички, като треньор - отново сте другари, само че по-късно оставяш 12 на пейката. Ако към момента не сме семейство, сме в вярната посока да станем такова ", сподели Де Роси преди гостуването на Монца на следващия ден.

Той е удовлетворен от кондиционното положение на звездата Пауло Дибала, който в понеделник осъществя хеттрик за успеха над Торино с 3:2.

" Всички са добре, с изключение на Рик Карсдорп, който има проблем с коляното. Нищо съществено, само че има потребност от отмора. Дибала е добре. Не знам какъв брой пъти е играл 110 минути и незабавно по-късно още 90. Той е благополучен, вкара хеттрик, положението му е положително ", сподели още Де Роси. / БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР