Треньорът на Ред Бул Залцбург Джеси Марш коментира загубата с

...
Треньорът на Ред Бул Залцбург Джеси Марш коментира загубата с
Коментари Харесай

Треньорът на РБ Залцбург: Давате ли си сметка, че целият свят видя този наш мач?

Треньорът на Ред Бул Залцбург Джеси Марш разяснява загубата с 3:4 от Ливърпул на " Анфийлд " в Шампионската лига.

Австрийците изравниха резултата на европейския клубен крал, откакто губиха с 0:3.

" Имахме прекомерно огромен почит от тях през първото полувреме - това е сигурното. Но съм щастлив, че целият свят следи по какъв начин игра моят тим. Казах го и пред австрийска телевизия преди мача, че да се подготвяш за мач с Ливърпул е занимателно. Видяхте по какъв начин играха двата тима, пристрастеността, която имаха. Качеството на футбола бе високо и мисля, че този футбол носи насладата при почитателите.

Играхме с Реал (Мадрид) и Челси през лятото, с цел да усетим какво е да играеш против по-големи противници. Тези мачове обаче бяха на нашия стадион. Мисля, че като дойдеш на " Анфийлд ", без значение кой тим си, ти дава голям опит.

Мисля, че нашият тим научи доста от загубата в сряда. Това е първата ни за сезона, което е добре за играчите ми. Мисля, че ще се поучим доста, а тимът заслужава цялостни възторженостти за това, което направиха против европейския футболен първенец.

Когато губехме с 0:2, направиха тактически промени и заиграхме с " елмаз " в средата. Не си вършихме добре работата дотогава, а те ни взимаха доста втори топки. Това оказа помощ, въпреки че допуснахме трети гол. Първият ни гол пристигна в точния миг, тъй като ни даде време на почивката да поговорим какво да вършим. След това знаете ", сподели Марш.
 Дете-чудо и три гола не стигнаха на Залцбург за точка против Ливърпул
Дете-чудо и три гола не стигнаха на Залцбург за точка против Ливърпул

4:3 за мърсисайдци
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР