Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан все още се надява,

...
Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан все още се надява,
Коментари Харесай

Зидан все още иска Погба, цената му е 200 млн. евро

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан към момента се надява, че до затварянето на трансферния прозорец на 2 септември може да укрепи състава си с Пол Погба, заяви Marca.

Испанският гранд може да притегли гратис Кристиан Ериксен от Тотнъм идващото лято, само че за Зидан предпочитан вид е точно прехвърлянето на Погба.

Самият футболист не счита да подава молба за овакантяване, само че в случай че клубовете се договорят, ще подпише съглашение с “кралския клуб ”. Тъй като пазарът на Острова е затворен и Юнайтед не може да откри заместител на Погба, британският клуб ще седне на масата за договаряния, единствено в случай че получи предложение в размер на 200 млн. евро.

По-рано този месец стана ясно, че мениджърът на “червените дяволи ” Оле Гунар Солскяр е провел няколко диалога с Погба по отношение на обстановката. Мениджърът е имал терзания, че 26-годишният французин може да повлияе отрицателно на атмосферата в тима поради проваления трансфер. Погба обаче е уверил наставника, че ще бъде изцяло лоялен на Юнайтед през новия сезон. Халфът е споделил също, че почита решението на клуба да не го продава през този трансферен прозорец. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР