Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан бе доволен от представянето

...
Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан бе доволен от представянето
Коментари Харесай

Зидан: Остават още два мача, в които ще се борим до последно

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан бе удовлетворен от представянето своя отбор при безапелационната победа с 4:1 над Гранада. Френският експерт бе безапелационен, че тимът му ще се бори до последно за купата в Примера дивисион.

След триумфа " кралете " се намират на второ място във краткотрайното класиране със 78 точки - на 2 от водача Атлетико Мадрид. До края на шампионата остават два кръга.

" Всичко ми хареса в този мач. Не единствено резултатът и головете, а и методът, по който играхме в отбрана и като цяло през всичките 90 минути. Много пълностоен дуел за множеството от играчите. При 2:1 ние не намалихме интензивността си на игра, вкарахме бърз гол и показахме, че имаме темперамент. Тибо Куртоа направи 2 или 3 огромни спасявания и още веднъж беше значимият човек за нас ".

" Марсело има болки и не искахме да рискуваме с включването му. Ферлан Менди също не беше с нас, което разреши на Мигел Гутиерес да играе. Мигел и Марвин Парк направиха доста добър мач, бяха съществени от самото начало. Остават още два мача, в които ще се борим до последно ", сподели Зидан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР