Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти остана доволен от победата

...
Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти остана доволен от победата
Коментари Харесай

Анчелоти: В този мач можеше много да загубим и малко да спечелим

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти остана удовлетворен от успеха с 4:1 над Ал Ахли от 1/2-финала на Световното клубно състезание. Той е благополучен, че играчите му са си свършили работата. Според него в този мач отборът му е можел доста да загуби и малко да завоюва. Специалистът имаше и забележки към отбора си за отпущането, което се видя след втория гол.

" Играхме добре в продлжение на час, само че в един миг взехме решение, че мачът е приключил, започнахме да играем мързеливо и позволихме на противника да се върне в играта. Все отново успяхме да решим всичко в края. В този мач можеше доста да загубим и малко да спечелим, само че се справихме. В един миг спряхме да играем, само че във футбола това е неприемливо. Трябва да бъдем съсредоточаване до края ", отсече Анчелоти.

Той се пошегува по отношение на изпуснатата дузпа от Лука Модрич в края на мача.

" Явно би трябвало да избера по-добри реализатори. Понякога те бъркат. Лука по принцип се оправя сносно от бялата точка, а аз виждам да предпочитам най-хубавите. Имаме си ясна скица - първи избор е Бензема, по-късно Модрич и най-после Асенсио. Но е мъчно да тренираш дузпи, тъй като няма по какъв начин да пресъздадеш чувството от мача по време на подготовка ", счита италианецът.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Освен това той показа мнението си и за противника на финала в лицето на Ал Хилал, който през вчерашния ден в профил бразилския Фламенго.

" Това е противник, който изигра доста мощен полуфинал. Заслужено доближиха дотук. Трябва да покажем почитание, тъй като се вижда, че имат качествени футболисти. Освен това те ще са доста окуражени в този мач. Обикновено финалите са сред европейски и американски тимове, само че очевидно шампионатът се развива и това е добре ", счита Анчелоти.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР