Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти остана доволен от победата

...
Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти остана доволен от победата
Коментари Харесай

Анчелоти обясни за контузиите на Бензема и Милитао

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти остана удовлетворен от успеха с 2:0 над Валенсия. По време на мача обаче Карим Бензема и Едер Милитао напуснаха наложително поради травми. Според наставника, казусът на французина не е сериозен, само че този на бразилеца е, което значи, че той сигурно пропуща дуела с Майорка в неделя.

" Справихме се добре. Истината е, че се намираме в добър интервал. През първото полувреме не бяхме безапелационни, само че това е обикновено. През втората част противникът понижи интензитета в играта си и ние се възползвахме. Относно травмите, тази на Милитао наподобява по-сериозна от тази на Бензема. Проблемът на Карим е лек, само че по отношение на Милитао... той сигурно няма да играе в неделя ", съобщи Анчелоти.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Отборът е стабилен, а също така имаме футболисти с невероятна самостоятелна класа. Когато действаме солидно, това ни дава преимущество. Запазването на " сухи " мрежи е доста значимо. Когато имаме непоклатимост в отбрана, ще имаме и триумфи ", уверен е италианецът.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР