Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти не бе доволен от

...
Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти не бе доволен от
Коментари Харесай

Анчелоти: Липсваше ни сила и желание

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти не бе удовлетворен от представянето на своя отбор при загубата с 2:4 от Жирона в Ла Лига. Наставникът укори играчите си в липса на мощ и предпочитание за игра.

" Липсваше ни мощ и предпочитание, изключително без топка. Оставяхме прекалено много благоприятни условия за транзиция. Докато контролирахме топката, стояхме добре, само че когато я загубехме, оставяхме прекалено много пространства на противника, който означи два гола с първите си две офанзиви ", съобщи Анчелоти.
 Четири гола на феноменалния Кастейянос унижиха Реал Мадрид и дефинитивно отхвърлиха отбора на Анчелоти от купата Четири гола на феноменалния Кастейянос унижиха Реал Мадрид и дефинитивно отхвърлиха отбора на Анчелоти от купата
Специалистът въпреки всичко има вяра, че отборът му ще се съвземе бързо от това проваляне.

" Голът за 3:1 още при започване на второто полувреме напряко ни съсече. Боли ни от тази загуба, само че би трябвало бързо да се съвземем, тъй като имаме още доста защо да играем. Вярвам, че ще се надигнем на крайници ", добави италианецът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР