Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти бе много щастлив след

...
Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти бе много щастлив след
Коментари Харесай

Анчелоти: Това е заслужена награда за труда ни

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти бе доста благополучен след спечелването на Купата на краля. На финала " белият балет " победи Осасуна с 2:1 и завоюва трофея за 20-и път в историята си. Наставникът счита, че това е заслужена премия за труда на целия тим.

" Осасуна игра добре и се получи оспорван мач до самия край. Въпреки всичко считам, че справедливо спечелихме. Във всички финали има моменти, в които би трябвало да страдаш. Тази купа идва във значим миг след превъзмогването на сложните предходни стадии в шампионата. Тя е заслужена премия за целия ни труд. Но в този момент е време да мислим за вторник (б.р. - конфликта с Ман Сити в Шампионската лига) ", съобщи Анчелоти.

" Родриго и Винисиус направиха разликата в мача. Първият разбалансира отбраната на противника, а вторият означи двата гола. Двамата бяха ключът към триумфа ни. Днес ще честваме малко... по-късно би трябвало да мислим за вторник ", добави италианецът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР