Треньорът на РБ Лайпциг Юлиан Нагелсман проявява интерес към мениджърския

...
Треньорът на РБ Лайпциг Юлиан Нагелсман проявява интерес към мениджърския
Коментари Харесай

Билд: Нагелсман би заменил Моуриньо

Треньорът на Република България Лайпциг Юлиан Нагелсман демонстрира интерес към мениджърския пост в Тотнъм. Това разкри журналистът от "Bild " Кристиан Фалк. Амбициозният експерт е подготвен да застане отпред на "шпорите ", в случай че Жозе Моуриньо бъде уволнен.

Тотнъм е на 9-о място във Висшата лига, което по никакъв начин не се харесва на управлението на клуба. Следващите няколко мача ще дефинират бъдещето на Моуриньо. Евентуални слаби резултати могат да доведат до освобождение на португалеца в края на сезона и тогава на напред във времето ще излезе кандидатурата на Нагелсман.

В случай на разлъка с Моуриньо, Тотнъм има и различен вид за негов правоприемник. Това е Брендън Роджърс, само че неговото привличане би било по-трудно, тъй като от Лестър ще упорстват за огромна отплата.

33-годишният Нагелсман е отпред на Република България Лайпциг от 2019 година. Неговият тим заема второ място в Бундеслигата и е на осминафинал в Шампионската лига, където му следва реванш против Ливърпул. Първият мач приключи с триумф на мърсисайдци с 2:0.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР