Треньорът на РБ Лайпциг Ралф Хазенхютл се закани, че неговият

...
Треньорът на РБ Лайпциг Ралф Хазенхютл се закани, че неговият
Коментари Харесай

В Лайпциг обещаха горещ мач на Байерн Мюнхен

Треньорът на Република България Лайпциг Ралф Хазенхютл се закани, че неговият отбор ще се опита да вгорчи живота на водача в Бундеслигата Байерн Мюнхен, когато двата тима се срещнат през уикенда.

Това ще е четвъртият път, в който „ алените бикове” срещат баварците в шампионата. Дотук миналите 3 мача непроменяемо приключваха с победи за Байерн, който вкара общо 10 гола и позволи 4. Въпросните попадения във вратата на мюнхенци паднаха до един в популярния трилър 5:4 от май 2017 година.

Ако Байерн завоюва мача си на „ Ред Бул Арена”, а най-близките преследвачи Шалке 04 и Борусия Дортмунд изгубят точки, то купата към този момент ще бъде обезпечена. Хазенхютл даде обещание, че ще се постарае да попречи на сходно развиване.

„ Отборът на Хайнкес има доста малко недостатъци, в случай че въобще можем да приказваме такива. Не е изненада, че купата ще отиде при тях през този сезон”, сподели треньорът на Лайпциг. „ Ние обаче играем доста мощно вкъщи.”

„ Дотук не успяхме да отмъкнем нищо от мачовете против Байерн, само че сме си сложили за цел да ги огорчим в неделя. Хубаво е, че идващият ни мач е таман против Байерн, тъй като не е мъчно да се мотивираш за него. Обещавам им един яростен дуел.”

„ За неделя си поисквам четири неща: да играем със същия брой футболисти на терена като Байерн, да не допуснем гол, да отбележим подобен и незабавно по-късно съдията да даде завършек на мача”, добави Хазенхютл.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР