Треньорът на РазенБалшпорт (Лайпциг) Юлиан Нагелсман беше обявен от „Дейли

...
Треньорът на РазенБалшпорт (Лайпциг) Юлиан Нагелсман беше обявен от „Дейли
Коментари Харесай

Ето кой е фаворитът за заместник на Моуриньо в Тотнъм

Треньорът на РазенБалшпорт (Лайпциг) Юлиан Нагелсман беше разгласен от „ Дейли Мейл “ за любимец за правоприемник на Жозе Моуриньо като управител на Тотнъм. „ Шпорите “ през днешния ден се разделиха със Специалния поради незадоволителните резултати на отбора.

33-годишният Нагелсман беше обсъждан като вид за управител на Тотнъм и през есента на 2019 година, когато лондончани уволниха Маурисио Почетино. За правоприемник на аржентинеца обаче беше предпочетен Моуриньо.

Ръководството на РазенБалшпорт (Лайпциг) към този момент разгласи, че мъчно ще се раздели с Нагелсман през лятото. Това може да стане единствено против погашение на отплата в размер на 20 милиона евро. Интерес към младия експерт има и Байерн, който след края на сезона се разделя с Ханзи Флик.

Сред останалите разновидности за Тотнъм са още Брендън Роджърс (в момента отпред на Лестър), клубната легенда Ледли Кинг, Масимилиано Алегри (за момента без работа) и Стивън Джерард (начело на Рейнджърс). По-назад са Рафаел Бенитес, Нуно Еспирито Санто, Маурицио Сари и Диего Симеоне.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР