Треньорът на Порто - Серджио Консейсао, изрази разочарованието си от

...
Треньорът на Порто - Серджио Консейсао, изрази разочарованието си от
Коментари Харесай

Серджио Консейсао: рябваше да бъдем по-агресивни

Треньорът на Порто - Серджио Консейсао, изрази разочарованието си от загубата с 0:1 на тима му в първия 1/8-финален дуел от Шампионската лига против Интер. Португалците приключиха мача в понижен състав откакто Отавио без игонен в 78-ата минута поради втори жълт картон, а победният гол за “нерадзурите ”, маркиран от Ромелу Лукаку пристигна в 86-ата минута, което направи загубата още по-болезнена.

“Мисля, че резултатът е обективен, последните 10 минути бяха доста сложни за нас. Отавио беше изпъден, картонът е понятен, само че има и играчи на Интер, които също заслужаваха жълт картон. Вярвам, че Лаутаро Мартинес трябваше да получи картон поради фаула си против Пепе. Ако това се беше случило, той щеше да бъде осъден за реванша. Реферът обаче реши друго, няма да споделям дали е вярно или не, оставям вие да прецените. “, сподели Консейсао на конференцията си.

Консейсао опита да разяснява и спортно-техническите дефекти на своя тима.

“Това е единствено първият стадий от конфликта, а той беше доста уравновесен и конкурентен. През първото полувреме ние имахме няколко шанса да отбележим гол. Трябваше да бъдем по-агресивни през втората част, защото губихме топката прекомерно елементарно в рискови обстановки, а по-късно пристигна аления картон. Знаех, че в този миг Индзаги ще се постарае още повече, с цел да се възползва оптимално от пространствата, които се разкриха пред Интер, както беше правеше през целия мач. Бяхме готови за всичко това, само че пропускахме да го вършим в наказателното поле в решаващите моменти от мача ", добави наставникът на португалците.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
До реваншът има задоволително време и Серджио Консейсао несъмнено би могъл да приготви играчите си за поврат. Особено поради обстоятелството, че отборът ще може да разчита на цялостната поддръжка на темпераментните си почитатели на домашна сцена. Мачът ще бъде на 14 март (вторник) и стартира от 22:00 българско време.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР