Треньорът на Пирин (Благоевград) Христо Янев остана много доволен от

...
Треньорът на Пирин (Благоевград) Христо Янев остана много доволен от
Коментари Харесай

Христо Янев: Не работя спокойно, но с желание

Треньорът на Пирин (Благоевград) Христо Янев остана доста удовлетворен от характера, показан от тима му против Арда, откакто " орлетата " стигнаха до 1:1 вкъщи с гол в 93-ата минута.

„ До момента, в който съдиите взеха решение да гледат обстановката, Арда не ни затрудни. Добре се представихме и изчаквахме опциите, които знаехме, че ще ни се открият. Реакцията на тима е изключителна. Имам футболисти с огромен опит и те демонстрират същото предпочитание като мен, когато работя в клуба “, уточни той, а след това разяснява и гола в 93-ата минута на резервата Преслав Йорданов.

„ Знам качествата на Преслав, първо той е човек с основна писмен знак и като експерт нямам забележки към него. Знаехме, че Арда имат трима вътрешни халфа и знаехме, че ще ни е мъчно, в случай че сме с двама нападатели и по тази причина бе оставен запаса. Той влезе и вкара гол, носейки ни тази скъпа точка. Докато имаме сили и благоприятни условия, ще се борим да останем в елита “, уточни Янев.

„ Опитвам се да бъда търпелив към хората, които управляват мачовете. Не е елементарно да стоят с мен в профил, защото от време на време не мисля за нещата. Гледайки обстановката за картони, някои от тях няма смисъл да се дават и плащаме санкции. Разполагаме с футболисти, които имат доста картони, които са получени в леки обстановки. Нормално е да има футболни конфликти. Стремим се да играем футбол и не разрушавам играта. Тези неща натежават в един миг и би трябвало да вършим странни ротации. “

„ Не работя умерено, само че с готовност. Надявам се хората, които приказват пред нас, да държат на думите си. Идвам с огромно предпочитание поради момчетата и характерът, който имат. Опитваме да излезем дружно от тази обстановка. Приели сме и работим в нея. Локомотив София е сериозен тим, имат и добър експерт, който натрупа опит в Лудогорец. Знам, че ще имаме кадрови проблеми, само че е рано да ви кажа упованията си “, добави Янев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР